Jump to content

;Cosminake- ツ

Administrator
 • Content Count

  41
 • Donations

  $10.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • XPP

  30 [ Donate ]

;Cosminake- ツ last won the day on January 22

;Cosminake- ツ had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About ;Cosminake- ツ

 • Birthday 04/08/1994

Recent Profile Visitors

351 profile views
 1. Unbanned! In jumătate de oră se rezolva! Îmi cer eu personal scuze pentru aceasta situatie. T/c
 2. Tosty te rog sa editezi si sa pui ip.ul tau acolo : findmyip.com @ OmRaNi JaNNeSSS WCS dovada, sa inteleg ca nu ai.
 3. Formuleaza cererea dupa model; 1. Nick: 2. IP: 3. STEAM_ID: Indicarea STEAM_ID-ului este OBLIGATORIE !! 4. Harta: 5. Ziua/Ora: 6. Adminul care ti-a dat ban: 7. Dovada:
 4. Acceptat. Da.mi privat cu user si pass.
 5. acceptat! lasa-mi mesaj pe facebook cu user si pass
 6. REGULAMENT ts.xplod.ro ! IMPORTANT : - In cazul în care sunteţi deranjaţi pe unul din canalele publice/private, vă rugăm contacţati un Administrator, Super-Moderator, Moderator sau Helper. - Nu tratati un membru al Administratiei xplod cu disrespect, in caz contrar se vor aplica sanctiuni . Regulament General : - ts.xplod.ro este un server public, unde orice utilizator poate intra ! - Nu folositi nickname-uri sau descrieri jignitoare/obscene ! - Nu folositi avatare jignitoare/obscene ! - Evitati sa folositi un limbaj vulgar/jignitor ! - Nu puneti muzica decat pe Camerele de Muzica sau pe canalele private, DOAR cu acordul Channel Adminului ! - Nu va plimbati de pe un canal pe altul, deranjand utilizatorii mai multor canale. - Reclama catre alte comunitati duce la banarea permanenta ! - Gradele se acorda in functie de contributia la buna functionare a serverului de TeamSpeak 3 ( numar de membrii adusi, vechime, comportament civilizat si matur ... ) - Pentru a reclama un abuz sau o problema, sunteti rugati sa contactati o persoana Administrativa, sa-i expuneti problema dumneavoastra si sa-i aratati si o dovada, pentru a lua masuri ! Regulament Admini : - Interveniti doar atunci cand sunteti contactati ! - Nu intrati pe canale private, daca nu aveti aprobarea unui Channel Admin ! - Nu aveti voie sa va dati channel admin altor persoane, decat detinatorilor de canale permanente ( private ) ! - Nu faceti canale la Servere publice, decat daca exista o cerere pe forum ! - Raspundeti cererilor prin pm ( private message ) ale utilizatorilor de creare a canalelor permanente ! - Dupa ce ati creat un canal pe TS aveti obligatia sa va scoateti "Channel adminul" dupa respectivul canal ! - Pe "Camera Administrativa" au voie doar persoanele Administrative ! - Nu dati grade persoanelor care nu au microfon doar daca va confirma cineva ca este o persoana adusa de el. Informatii Canale Permanente : - Numele unui canal permanent nu trebuia sa contina semne/simboluri ! - Numele oricaruii canal nu trebuie sa contina cuvinte vulgare/jignitoare/obscene ! - Numele oricarui canal trebuia sa aiba minim 3 caractere ! - La cererea unui canal permanent, nu se accepta mai mult de 2/3 Subcanale ! - Canalele Permanente vor fi sterse doar daca activitatea acestora lasa de dorit, sau daca regulamentul nu este respectat de catre persoanele acelui canal !
 7. Places: 3

  Applicants: 2

  Cautam moderatori pe forum! Aplica pentru o categorie. Ca super moderator trebuie sa moderezi tot forumul. Cum faci asta? Trebuie sa fii atent la offtopic(sanctionezi cu warn), sa postezi la tutoriale, sa ajuti new joinerii pe forum, sa iti ajuti colegii moderatori si desigur sa comunicam tot timpul intre noi 🙂. Succes 🙂 !
 8. Places: 5

  Applicants: 0

  Cautam moderatori pe forum! Aplica pentru o categorie. Ca moderator trebuie sa moderezi o sectiune pe care ti-o alegi 😄 Cum faci asta? Trebuie sa fii atent la offtopic(sanctionezi cu warn), sa postezi la tutoriale sau sa fii activ in topicuri., daca ai intrebari poti intreba pe oricine din cei cu grad mai mare si comunicare 😉 Succes!
 9. Free

  Version 1.0.0

  0 downloads

  Plugin-uri si addons-uri simple contin si fisiere sma sourcebans-pp-1.6.3.zip ADDon Simplu [Win-Linux].rar addons.rar Advanced Bullet Damage .rar Advanced_gag.rar Amx Showip .rar AMXBans_WEB_6.14.4.zip no_team_flash BUG FIXED.rar podbot_full_v3b21.zip

Board Life Status


Board startup date: October 11, 2019 12:45:31
×
×
 • Create New...